Son-Art weboldal jogi nyilatkozata

A Son-Art weboldalainak böngészése, azon történő regisztrálás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A Son-Art weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Son-Art jogosult. A Son-Art előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. Cégünk hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak számítógépén történő ideiglenes tárolásához, illetve kinyomtatásához.

 

A Son-Art fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget a Son-Art Iroda kizárja.

   

A Son-Art Iroda nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Son-Art weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Son-Art Iroda

ESEMÉNYNAPTÁR
<< 2022-09 >>
HKSZCSPSZV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30